Warbasse forbereder sig til Unbound Gravel 200 efter Giroen

Video, tags: warbasse til unbound gravel - Youtube

Den amerikanske cykelrytter Larry Warbasse sagde, at han er klar til at tage imod Unbound Gravel 200, et af de hårdeste grusløb på planeten, som sit første grusløb. Han går ombord til USA efter at have gennemført Giro d’Italia den 28. maj for at konkurrere på Unbound i Kansas lørdag den 3. juni.

Med kun fire dage tilbage sagde den 32-årige Michigan indfødte, at han var “fit men træt”, men var klar til at konkurrere i yderligere to Grand Tours i USA og Spanien.

“Det er nok en af de bedste måder, du kan forberede dig på. Det ville være rart at have et par restitutionsdage mere imellem, men jeg tror, jeg kommer i god form,” sagde Warbasse til Cyclingnews.

Han betragter dette års Giro som en del af hans forberedelse på Unbound Gravel, en såkaldt “utilsigtet træningslejr”.

Uden tid til at teste sine ben eller udstyr til et grusløb, var Warbasse nødt til at læse alt, hvad han kunne om Unbound under sin tid i Italien og kontaktede sine venner, inklusive en amerikansk rytter og 2021 Unbound 200-vinderen Ian Boswell, som trak sig tilbage fra proffen landevejsfeltet efter syv år med WorldTour-hold.

Warbasse på Giro

Under dette års Giro stod ryttere fra Warbusses team, AG2R Citroën, over for gentagne dage med kold regn, skader og sygdomme, der betød, at 51 ryttere forlod løbet i løbet af de 21 løbsdage.

Holdet mistede Paul Lapeira til sygdom under etape 4 af den tre-ugers Grand Tour, Andrea Vendrame til COVID-19 før etape 11 og Mikaël Chérel til maveproblemer under etape 12.

På trods af de udfordringer, man møder og kommer uden nogen etapesejr, som han havde håbet, hjalp Warbasse AG2R Citroën med at opnå en etapesejr gennem sin Aurélien Paret-Peintre på 4. etape.

Warbasse vil slutte sig til sine andre BMC-ambassadører i Kansas til turen på Unbound, inklusive den tidligere pro-cyklist Brent Bookwalter, som også får sin Unbound-debut i år.

Efter at have afsluttet Unbound denne lørdag, håber Warbasse at få lidt hvile, inden han går tilbage på racerbanen til dette års Vuelta a España, som afholdes fra 26. august til 17. september. Vuelta a España bliver Warbasses 10. Grand Tour efter Unbound.