Viborg FF sikrer 2-1 hjemmesejr mod Vejle

Video, tags: viborg ff mod - Youtube

Viborg FF sikrede sig mandag en 2-1-sejr mod Vejle på Energi Viborg Arena. Kampen sluttede med, at Viborg fik sejren tæt på slutningen efter en målløs første halvleg.

Ingen af holdene skabte væsentlige muligheder i første halvleg. Efter pausen bragte Viborg sig dog foran 1-0 med en scoring fra Serginho.

I det 51. minut scorede han ved at sparke bolden i Vejles mål efter en aflevering fra Anosike Ementa, der fandt et hul mellem Vejles spillere Oliver Provstgaard og Miiko Albornoz. Serginho løb forbi dem og skød i mål. Trods Vejles keeper, Nathan Trott, forsøgte at redde bolden med begge hænder, kunne han ikke stoppe den.

Udeholdet formåede at udligne, men VAR annullerede den. Det skete i det 55. minut, hvor angriberen tyske Onugkha afleverede til indskiftede Kristian Kirkegaard, der sparkede bolden forbi Viborg-keeper Lucas Lund Pedersen. Den danske dommer, Jakob Kehlet, gennemgik målet og afviste det prompte, fordi Kirkegaard var offside.

Efter 64 minutter fik Vejle udlignet til 1-1. Onugkha var den, der eksekverede målet efter at have modtaget en cutback aflevering fra Kirkegaard. Den 27-årige russer udløste et kraftigt hælspark foran Lund Pedersen og sendte bolden til den fjerneste stolpe. Den danske keeper var dog ikke i den rigtige position til at reagere hurtigt og redde bolden.

I den resterende tid lavede begge holds trænere nogle justeringer ved at udskifte flere spillere.

I det 86. minut scorede Viborg sejrsmålet og brød dødvandet. Dette fulgte efter et veludført spil med to indskiftere fra hjemmeholdet.

Indskiftede Jamie Jacobs modtog en kort aflevering fra Nicolas Bürgy i den sidste tredjedel, og han satte smart bolden tilbage til den indskiftede angriber Renato Júnior. På trods af at være tæt markeret af Provstgaard, undgik Júnior forsvarsspilleren dygtigt med en venstrefodsdribling. Han brugte derefter sin højre fod til at slå bolden ind i den nærmeste stolpe ved Trotts mål.

Trods fem ekstra minutters pausetid kunne Vejle ikke udligne, forblev pointløse efter fem kampe og sad i bunden af Superliga-stillingen. Imens indtager Viborg sjettepladsen.