Tottenham vil udnævne Ange Postecoglou som sin nye chef i næste uge

Video, tags: tottenham ange postecoglou som næste - Youtube

Ange Postecoglou er dukket op som en nøglekandidat til den ledige lederstilling i Tottenham Hotspur. Efter at have stået over for forhindringer i at forfølge andre kandidater som Arne Slot, Roberto De Zerbi og Mauricio Pochettino, som siden er kommet til Chelsea, har Spurs angiveligt vendt deres opmærksomhed mod Postecoglou og vil offentliggøre beslutningen i næste uge.

Postecoglou er Celtics manager og har opnået betydelig succes, idet han har vundet den skotske Premier League-titel i begge sæsoner på Celtic Park og sikret sig begge Scottish League Cup-titler.

Tottenham har til hensigt at afslutte aftalen efter Scottish Cup-finalen, hvor Celtic skal møde Inverness CT. Postecoglou, i sin første sæson som Celtic-boss, sigter på at sikre sig en indenlandsk treble efter at have vundet den skotske Premier League-titel og League Cup.

Postecoglou er næsten sikker på at forlade Celtic til Tottenham

Postecoglou blev kåret som Årets Manager ved PFA Scotland Awards i sidste måned. Denne anerkendelse afspejler hans succes med at guide Celtic til på hinanden følgende toptitler og deres jagt på en indenlandsk diskant. Det fremhæver også hans positive indflydelse på holdet og deres præstationer gennem hele sæsonen.

Postecoglou skal efter planen tale med medierne forud for den skotske pokalfinale, og han har tidligere nedtonet spekulationer om, at hans navn er knyttet til forskellige Premier League-positioner i løbet af sæsonen.

Da han blev spurgt af Sky Sports om rygterne, der forbinder ham med Spurs, sagde den 57-årige manager, at sådanne spekulationer ikke har nogen betydning for ham. Han understregede, at de, der var bekendt med hans karakter, ville anerkende hans fokus på nuet.

“Jeg har aldrig planlagt noget i min fodboldkarriere,” sagde Postecoglou. “Mine ambitioner lige nu er at nyde morgendagen, have en god kamp, så prøve at vinde en pokalfinale og prøve at gøre det til et særligt år. Det er ikke hvert år, man får muligheden for at vinde en diskant.”

Postecoglous rullende et-års kontrakt hos Celtic betyder, at Tottenham muligvis ikke skal betale betydelig kompensation for at sikre hans tjenester som deres manager. Denne kontraktlige ordning kunne gøre det potentielle træk mere gennemførligt for Tottenham.

Celtic forventes ikke at hindre Postecoglous potentielle skifte til Tottenham, og de er allerede begyndt at lede efter en afløser. En mulig mulighed nævnt i rapporten er David Moyes.