9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Primož Roglič deltager i Tour de Suisse efter Giro d’Italia

Primoz Roglic de a, tags: primož deltager tour suisse giro - upload.wikimedia.org

Giro d’Italia-vinderen Primož Roglič deltager næste søndag i Tour de Suisse som en af de få cykelryttere på topniveau. Han viste også en svag interesse for at deltage i Tour de France, selvom hans hold, Jumbo-Visma, højst sandsynligt lukker for udsigten.

Schweizisk tv-udsender for italiensk højttaler Radiotelevisione Svizzera sagde, at Roglič havde truffet sit valg om at køre Tour de Suisse i otte dage fra 11. juni til 18. juni.

Før Tour de Suisse deltog Roglič i forskellige cykelbegivenheder, herunder Giro d’Italia, Critérium du Dauphiné, Vuelta a España, Tour of the Baskerland, Volta a Catalunya, Tirreno-Adriatico, Tour de Romandie og Paris-Nice. Tour de Suisse er en af de eneste vigtige begivenheder, han skal lave næste gang

Usikkert til Tour de France

Udover Tour de Suisse er Tour de France også en af de store begivenheder, Roglič ikke har gennemført endnu. Spekulationer om hans involvering i dette spil er opstået, siden han vandt Giro d’Italia. Den 33-årige cykelrytter deltager dog højst sandsynligt ikke her.

I et interview med NOS gav Roglič uklare svar angående sin deltagelse i Tour de France. Han sagde kun “nej”, “måske” og “hvem ved”, hvilket indikerer usikkerheden om situationen.

Derudover resulterede hans interview med OP1-showet tirsdag også i det samme uhåndgribelige svar.

“Sandsynligvis en dag. Først vil jeg komme hjem. Spørg min kone om denne idé,” sagde Roglič.

Jumbo-Visma-direktør Merijn Zeeman sagde, at de havde en anden plan for cykelrytteren efter Giro d’Italia, og Tour de France var ikke en del af det.

“Han har været på farten med holdet i fire måneder non-stop, med et par dage hjemme nu og da,” sagde Zeeman.

“Det er grundlaget for en toppræstation, men man har også brug for den samme periode til Touren. Det er meget fristende at tænke på, at det nu også kan være det samme i Touren, men topsportens love er meget hårde.”