OB og AGF spiller uafgjort 1-1, da VAR annullerer to mål

Video, tags: og agf uafgjort var - Youtube

Odense Boldklub afsluttede søndag deres Superligakamp mod AGF med uafgjort 1-1, da VAR greb ind for at annullere to mål.

Kampen var på OB’s hjemmebane, Nature Energy Park, og begyndte med en tidlig føring til udeholdet. Omkring to minutter inde i kampen lykkedes det for AGF’s anfører, Patrick Mortensen, der var placeret som den enlige angriber, at score et mål med en assist fra højrebacken Felix Beijmo.

Målets opsætning blev indledt med en clearing-aflevering fra AGF’s målmand, Bailey Peacock-Farrell, der fandt Beijmo på højre flanke indenfor OB’s område. Den 25-årige svensker udførte derefter en dribling, inden han afleverede en cutback-aflevering til Mortensen. Med et præcist træk sendte den 34-årige angriber bolden ud over OB-forsvarerne Tobias Slotsager, Bjørn Paulsen og målmand Martin Hansen.

En intens leg

AGF fastholdt deres dominans gennem hele første halvleg, men i det 38. minut lykkedes det OB at udligne til 1-1. Målet blev scoret af OB’s venstre back, Nicholas Mickelson, som udnyttede en returbold inde i AGF’s straffesparksfelt. Dette skete efter OB’s svenske playmaker, Rami Al-Hajj skød bolden, og Peacock-Farrell blokerede den til højre.

Da Mickelson fornemmede en åbning, manøvrerede Mickelson forbi en AGF-forsvarer og udløste et kraftfuldt skud i den fjerneste stolpe af Peacock-Farrells mål.

Første halvleg endte med 1-1. Men i det 50. minut greb VAR ind for at annullere et mål scoret af AGF-backen Thomas Kristensen. Den danske dommer Aydin Uslu afviste målet, fordi Kristensens arm ulovligt var placeret på Hansens hoved.

Kort efter annullerede Uslu endnu et mål af OB, som kom fra Leeroy Owusus skud i det 54. minut, på grund af en fejl begået af OB’s Charly Horneman. Uslu bekræftede beslutningen efter at have brugt VAR til at gennemgå situationen. I hændelsen faldt AGF-forsvarsspilleren Tobias Mølgaard ned efter et opgør med Horneman i venstre side.

Spillet fortsatte med mange forsøg fra begge hold. Med knap 20 minutter tilbage havde Horneman en klar chance for et 1-mod-1 forsøg, men Peacock-Farrell stoppede det. På AGF’s side markerede indskiftede Mikkel Duelunds skud i det 83. minut, som ramte overliggeren, deres nærmeste forsøg på at sikre sig en sejr.

Begge hold sluttede med uafgjort 1-1, hvor AGF havde 60 procent boldbesiddelse mod OB’s 40 procent.