9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mie Madsen opdaterer om kærlighedslivet efter ‘Kærlighed hvor kragerne vend’

Video, tags: mie om efter kærlighed hvor krägerne - Youtube

Efter sit tab på dating-reality-programmet “Kærlighed hvor krägerne vend” gav Mie Madsen, deltageren med en baby, en opdatering om sit kærlighedsliv.

Mie, en 28-årig enlig mor, besluttede at forlade showet, efter at hendes kærlighedsinteresse, Kresten, valgte en anden kvinde. Mie og hendes 6 måneder gamle datter, Vigga, vendte hjem uden en potentiel ægtefælle eller faderfigur.

Efter optagelserne og afvisningen fra Kresten afslørede Mie, at hun ikke havde travlt med at finde en afløser. Faktisk var hun ikke engang sikker på, om hun havde brug for en mand.

“Jeg trives godt i mit liv som det er, og jeg har alt, hvad jeg behøver,” sagde hun. Hun indrømmede også, at hun ikke bruger nogen dating-apps i øjeblikket, men er åben for muligheden for at møde den rigtige mand i fremtiden.

Hemmelig aftale

Mie og hendes datter Vigga var en ny tilføjelse til datingshowet, der optrådte som enlig mor med en baby og konkurrerede om en af fire mandlige deltagere. Deres tilstedeværelse overraskede ikke kun besætningen på den første filmdag, men også de andre deltagere, selvom hun var lettet over, at alle reagerede positivt.

Datingsituationer er aldrig nemme, endsige med kameraer, der følger dig rundt og en seks måneder gammel baby ved din side. Mie havde overvejet at forlade programmet tidligt, men hendes hemmelige aftale med meddeltageren Mia forhindrede hende i at gøre det.

Mia var den kvinde, Kresten havde valgt frem for Mie, og de bor nu sammen.

De to kvinder havde aftalt ikke at forlade showet tidligt for at finde ud af, hvilken Kresten ville vælge. De ønskede dog ikke at fortsætte i showet, efter at den anden person var gået.

I modsætning til konkurrencepræmissen bragte showet damerne tættere på hinanden, især Mie og Mia. Mie nævnte, at hun dannede forbindelser med mange vidunderlige kvinder. Foruden Mia blev hun tæt på Monique, som hun kunne tale med i telefon i timevis.