Leder du efter ny tv-pakke? Sådan finder du de bedste tilbud

Tv på væggen

Selvom det traditionelle flow-tv på mange parametre er blevet udkonkurreret af de mange forskellige streamingtjenester, så er der stadig stor efterspørgsel på de forskellige tv-pakker. Dette skyldes primært nyhedskanaler og sport, som man endnu ikke har adgang til på alle streamingtjenester.

Tv-pakkerne er dog kun steget og steget i pris gennem de sidste 5-10 år, så det er for mange en faktor, der afholder dem fra at vælge en tv-pakke til. De fleste voksne danskere vil dog gerne holde sig opdateret på, hvad der foregår rundt omkring i verden, så tv-pakker med nyhedskanaler er stadig i høj kurs, om end de måske vælger en mindre og billigere pakke, end de ellers ville have gjort. De mest populære nyhedskanaler blandt danskerne kan altså få dem til at betale en god sum hver måned, så derfor har tv-pakkerne stadig sin berettigelse. Hvordan du finder en tv-pakke, der indeholder de mest populære nyhedskanaler, kan du læse mere om her.

Hvilke nyhedskanaler kan man få gratis, og hvilke koster penge?

Når man snakker om deciderede nyhedskanaler i Danmark, er det ikke rigtigt andre end TV 2 News. Der findes dog gratis alternativer. Ved at downloade DR’s app kan man få adgang til alle deres kanaler og dermed se nyhederne gratis. Omvendt er det nødvendigt at betale for en tv-pakke eller for TV 2 PLAY for at kunne få lov til at se TV2 News. De udenlandske nyhedskanaler kan i de flest tilfælde kun ses, hvis man vælger at betale for en tv-pakke, så hvis man gerne vil kunne se CNN og BBC News, så er det altså nødvendigt at købe en tv-pakke.

Hvilke tv-pakker indeholder nyhedskanaler?

Hvis man ikke kan nøjes med det gratis indhold fra DR og gerne vil have adgang til forskellige nyhedskanaler, så skal man ud at finde en tv-pakke. Her har man en del forskellige valgmuligheder. Nogle af de mest populære er de såkaldte byg-selv pakker. Her kan man vælge et antal kanaler til en fast pris hver måned. Dette kan være en god mulighed for at undgå at skulle betale for en pakke med en masse kanaler, man alligevel aldrig ser, blot for at kunne følge med i, hvad der foregår rundt omkring i verden. Du kan f.eks. købe en tv-pakke hos YouSee eller Stofa, hvor disse nyhedskanaler er med i pakkeløsningen.

Sådan finder du de bedste tv-pakker

Hvis man gerne vil se de mest populære nyhedskanaler, men også gerne vil have adgang til andre tv-kanaler, så skal man vælge en pakke, der lever op til de behov man har. De fleste udbydere tilbyder forskellige pakker, oftest en lille, mellem og en stor pakke.  Forskellen på disse pakker, udover prisen, er, at man få et vist antal kanaler med. Ulempen ved det er, at man ikke selv kan vælge de kanaler, man vil have med i pakken.