Jordan Larsson skinner på lejekontrakt i FC København

Video, tags: jordan larsson på fc - Youtube

Jordan Larsson har et glimrende lejeophold i FC København. Hos FCK har han fem gange fundet nettet efter 14 kampe, siden han kom til klubben i januar.

Han blev sendt på lån af sin klub, FC Schalke 04. Den tyske klub købte svenskeren på en gratis transfer, der vil se ham blive i Gelsenkirchen indtil 2025, men han formåede ikke at score et enkelt mål i 12 samlede optrædener for Die Königsblauen.

Peter Christiansen, sportsdirektør i klubben, har længe været på FC Københavns radar. Interessen for Larsson er baseret på hans kvalitet og potentiale. Holdet er overbevist om hans ry og erfaring i de solide europæiske ligaer, og han har bevist, at han er en højkaliber angriber i den russiske Liga.

Derfor bemærkede Christiansen også, at Larsson ville være et stort aktiv for klubben. Førsteholdscheftræner Jacob Neestrup bakker op om dette udsagn og siger, at hans venstre solide fod og høje intensitet i en presserende kamp ville passe til klubbens manglende led.

Søn af det tidligere svenske ikon Henrik, Jordan har syv landskampe for Blågult, med ét mål mod Moldova i 2020.

Da Larsson også udtrykte sit ønske om at blive i FCK, ville handelsklausulen for den 25-årige være €2,2 millioner for at hente ham permanent fra Veltins-Arena.

Kreativ tilgang til at erhverve Larsson

Morten Birch, mangeårig webudvikler og formand for Larssons fanklub i FCK, lavede en visuelt simpel hjemmeside, hvor han bad sportsdirektøren tage pengene op af lommen og signere Larsson. Det ultimative mål med denne flytning er at tilføre ekstra brændstof og presse Christiansen til at tage et skridt.

Han fortalte videre, at alle gennem denne hjemmeside kunne sende en besked til Peter Christiansen med deres ønsker.

Birch havde modtaget mere end 75 beskeder, der bad Christiansen om at hente Larsson, for han er bare så god en spiller.

“Alle de gode råd til ‘PC; skal op, for det er jo helt tydeligt, at manden ikke kan finde ud af sit job med at få ham signet. Så skal der noget råt og brutal fakta på siden, som kun fodboldfans kan forstå,” sagde Birch.

Flere artikler, der kunne interessere dig...