9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Divya Das bliver ny vært på ‘Go’ aften Live’

Stock Photo, tags: divya das ny vært på aften - images.unsplash.com

Efter mere end seks år som TV 2-korrespondent, med de sidste to år som EU-korrespondent i Bruxelles, afslutter Divya Das sin nuværende rolle og tager tilbage til Danmark. Hun skal påtage sig en ny rolle som vært på TV 2s “Go’ aften Live”.

Das træder til for Petra Nagel, som lige nu er på barsel. Hun udtrykte sin entusiasme for at starte på sit nye job.

“Jeg glæder mig til igen at arbejde med en af de mest interessante discipliner inden for journalistikken – nemlig det gode interview. Dér, hvor nærvær og nysgerrighed er altafgørende,” sagde Das.

På sin Instagram-profil har den 45-årige delt sine tanker om sit seneste jobskifte. Selvom hendes rejse som Europa-korrespondent for TV2 er slut, elskede hun hvert øjeblik af sine udlandseventyr.

“Nu bliver det aldeles fremragende at slå lejr igen i København, hvor jeg bliver på TV2, men skifter den hurtige nyhedsstrøm ud med en af de fineste discipliner inden for journalistikken – nemlig det gode interview,” sagde hun.

Das er uddannet i geografi fra Københavns Universitet. Hun begyndte sin journalistkarriere som vejrvært på DR i 2003. I 2006 blev hun ansat på TV2.

Som tidligere meddelt af TV2 blev Das efterfulgt af Lise Toft Hessellund. Hessellund overtager rollen som den nye Bruxelles-korrespondent.

Et program om aktuelle begivenheder

Redaktøren Henriette Ladegaard Pedersen forklarer, at “Go’ aften Live” har forvandlet sig i de senere år, og er blevet et show, der giver værdifulde perspektiver til igangværende begivenheder. Pedersen bemærkede også, at tilføjelsen af Das øger showets journalistiske dygtighed.

“Vi er derfor meget glade for, at vi kan byde Divya velkommen i den kompetente trup. Med Divya får vi en skarp journalistisk profil og ikke mindst styrket det internationale udsyn, siger TV 2-redaktør for ‘Go’ aften Live’,” sagde Pedersen.

“Go’ aften Live” sendes på TV 2 alle hverdage klokken 17.20 og 18.25 og leverer de seneste nyheder og løbende begivenheder.

Udover Das er værterne på “Go’ aften Live” blandt andre Janni Pedersen, Lasse Sjørslev, Natasja Crone og Abdel Aziz Mahmoud.