9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Hugorm koncerter 2024


I 2024 er Hugorm klar til at tage Danmark med storm med deres unikke mix af rock, punk og elektronisk energi. Hvis du leder efter en koncertoplevelse, der kombinerer vildskab og følsomhed, bør du ikke gå glip af Hugorms kommende optrædener. Hugorms karismatiske frontmand, Simon Kvamm, sikrer, at ingen koncert bliver en gentagelse, og hvert show byder på intense øjeblikke og spontane overraskelser.

Ture Rundt i Landet

Hugorm vil turnere gennem Danmark i november 2024, hvor de optræder i flere byer som Aalborg, Aarhus og Hillerød. Disse koncerter er perfekte for både dedikerede fans og nye lyttere, der ønsker at opleve en live-performance, der river publikum med sig.

Billetinfo og Eksklusiv Oplevelse

Billetter er allerede til salg, og flere af datoerne forventes at blive udsolgt hurtigt, så det er nu, du skal sikre dig din plads. Hugorms live-optrædener er kendt for at være intense og emotionelle, hvor musikken og lyrikken smelter sammen i en rå, autentisk oplevelse.

Sørg for at være en del af denne koncertsæson, hvor Hugorm forener musikalsk kraft med en uforudsigelighed, der gør hver optræden unik​.

Hugorm koncerter resten af 2024

  • 14. November 2024 spiller Hugorm i  Jyske Bank Arena i Odense
  • 15. November 2024 spiller Hugorm i Djursland Bank Arena i Aarhus
  • 16. November 2024 spiller Hugorm i Aalborg Kongres & Kultur Center
  • 22. November 2024 spiller Hugorm i Royal Arena i København