9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Copenhell 2025: Festivalen, du ikke vil gå glip af!


Rockfestivalen Copenhell har netop offentliggjort de første 26 navne til sin 2025-linieup, og fansen kan næsten ikke vente. Denne festival er en af de mest anerkendte i Danmark og tiltrækker tusindvis af rock- og metalfans hvert år. Årets lineup inkluderer både etablerede bands og nye talenter, hvilket lover en uforglemmelig musikoplevelse for alle deltagere.

Festivalarrangørerne har også annonceret, at de introducerer en ny billettype, som giver større fleksibilitet til festivaldeltagerne. Dette tiltaler mange, der ønsker at sikre sig billetter, men også ønsker mulighed for at ændre deres planer. Den tidlige annoncering af lineupet har allerede skabt stor buzz på sociale medier, og billetterne forventes at blive revet væk hurtigt.

Copenhell er ikke kun en musikfestival; det er et kulturelt fænomen, der bringer folk sammen gennem musikken. Festivalen er kendt for sin unikke atmosfære og fællesskab blandt musikelskere. For dem, der elsker rock og metal, er Copenhell en chance for at opleve liveoptrædener fra nogle af de mest talentfulde musikere i branchen. Spørgsmålet er nu: Hvem glæder du dig mest til at se live næste år?